Мария Йовева

"Много съм благодарна на екипа на Evrista за възможността за индивидуално обучение, според моите специфични нужди и време. Преподавателят беше отзивчив, безупречно подготвен, търпелив, най- важното - страхотен човек и истински професионалист! Методът на обучение беше интерактивен и модерен. Процесът и занятията бяха приятни и лесни, а екипа - изключително лъчезарен и добронамерен! Препоръчвам на всеки, който иска да научи много - дори и за малко време, по приятен начин! Прекрасни сте, Успех!"

индивидуално обучение по английски език, ниво C1  Advanced

Сертификатни курсове CELI

Подготовката за явяване на изпит за продобиване на международно признат сертификат е важна част от Вашето езиково обучение. CELI е световнопризнат италиански сертификат, удостоверващ знанията на чужденци. Документът се издава от Университет за чужденци в Перуджа. Сертификатът CELI се приема за официален от Министерството на образованието на Италия. Сертификатите са в 5 нива, отговарящи на нива А2-C2 от Общата европейска езикова рамка. Всяко ниво на сертификата съдържа четири елемента: четене и слушане с разбиране, писане и говорене. CELI 3,4 и 5 са нивата, необходими за влизане в повечето италиански университети.

 

CELI

Детайли за CELI

  • CELI: Certificato di Conoscenza della Lingua Italiana;
  • Сфера на признание: академичните и бизнес среди по света;
  • Валидност: Сертификатът е безсрочен;
  • Ниво: A2 - C1 от Общата Европейска Езикова Рамка;
  • Групи: до 8 човека;
  • Продължителност: 48 учебни часа;
  • Местоположение: офис Евриста;
  • Цена: 390 лв. + 45 лв. за учебни материали.

 

При подготовката за успешното явяване на сертификатните изпити по Италиански език, ние използваме учебни материали издателство Edilingua.

Курсовете могат да бъдат провеждани както в групова форма на обучение, така и индивидуално. В зависимост от броя на курсистите се изготвя хорариум за курса.

За да се запишете на курс за подготовка за явяване на CELI е необходимо да направите тест за определяне на ниво.

За повече информация можете да се свържете с нас.