Мария Йовева

"Много съм благодарна на екипа на Evrista за възможността за индивидуално обучение, според моите специфични нужди и време. Преподавателят беше отзивчив, безупречно подготвен, търпелив, най- важното - страхотен човек и истински професионалист! Методът на обучение беше интерактивен и модерен. Процесът и занятията бяха приятни и лесни, а екипа - изключително лъчезарен и добронамерен! Препоръчвам на всеки, който иска да научи много - дори и за малко време, по приятен начин! Прекрасни сте, Успех!"

индивидуално обучение по английски език, ниво C1  Advanced

Английски език

Английският е най-влиятелният и популярен език в съвременния свят.

Ефектът на глобализацията направи така, че днес той е навсякъде около нас. Употребата му дотолкова е навлязла в ежедневието ни, че умението да говориш английски е изключително важно за всеки уважаващ себе си човек.

Постигането на високо професионално ниво днес е немислимо, ако не владеете английски език. Ползвайки го, Вие разширявате неимоверно много обхвата на своите източници, търсейки оригинално съдържание, независимо от желаната тематика. Огромната част от специализираната научна литература също е написана на английски и всяка стъпка към Вашия успех е неразривно свързана с употребата на този език. Неизброими са ползите, които английският носи на тези, които го владеят. От улеснена комуникация при пътуване в чужбина, през подобряване на шансовете за професионална реализация, за да стигнем до света на високите технологии, където използваната терминология е изцяло на английски език.