Мария Йовева

"Много съм благодарна на екипа на Evrista за възможността за индивидуално обучение, според моите специфични нужди и време. Преподавателят беше отзивчив, безупречно подготвен, търпелив, най- важното - страхотен човек и истински професионалист! Методът на обучение беше интерактивен и модерен. Процесът и занятията бяха приятни и лесни, а екипа - изключително лъчезарен и добронамерен! Препоръчвам на всеки, който иска да научи много - дори и за малко време, по приятен начин! Прекрасни сте, Успех!"

индивидуално обучение по английски език, ниво C1  Advanced

Езикова Академия ЕВРИСТА предлага курсове по френски език, както за напълно начинаещи, така и за хора, които вече имат основни познания по езика. Нивата са от А1 до C1, напълно съобразени с Общата Европейска езикова рамка.

Ние разбираме, че причините да решите да изучавате френски език могат да бъдат различни – за пътуване; с цел образование; по бизнес или просто за удоволствие. Нашите курсове по френски са специално разработени, за да Ви помогнат да постигнете целите си! Най-важната цел за нас е да Ви помогнем да изразявате себе си ефективно и с лекота.

  • Обучението се провежда в групи до 8 човека;
  • Занятията се провеждат в приятна и мотивираща атмосфера;
  • Учебните зали са модерно оборудвани;
  • Преподавателите са опитни и работещи с желание;
  • Работим с водещите издателства - CLE International и Hachette;
  • Получавате сертификат след успешно преминат курс.

 

А1 – Основно ниво на владеене

Можете да разбирате и да използвате познати думи и прости фрази за конкретни цели. Можете да представите себе си. Можете да задавате и отговаряте на основни въпроси свързани с дома, семейството и т.н.

 

А2 – Основно ниво на владеене

Можете да разбирате фрази и общи изрази отнасящи се до лична, семейна информация, пазаруване, непосредствено обкръжение, работа. Можете да комуникирате по познати теми, използвайки прости думи.

 

B1 – Самостоятелно ниво на владеене

Можете да разбирате основната идея при разговор на познати теми. Ще можете да се оправяте при пътуване във френскоговорящи страни. Ще можете да разказвате за събития, желания, цели, както и да се аргументирате за проект или идея.

 

B2 – Самостоятелно ниво на владеене

Можете да разбирате идеята на сложни текстове. Ще можете да комуникирате със спонтанност и непринуденост, без да затруднявате участниците в разговора. Можете да говорите ясно и подробно по редица теми, както и да изразявате становище по актуални въпроси.

 

C1 – Свободно ниво на владеене

Можете да разбирате дълги и сложни текстове, както и да се изразявате свободно и без напрежение. Можете да използвате езика ефективно за социални, професионални и академични цели. Можете да изразите добре структурирана аргументация по сложни теми.