Кристина Ценова

"Прекрасно отношение, начин на преподаване и подход. Винаги прецизни и внимателни в работата си. Влизането в учебния час е удоволствие, защото придобиваш знания по приятен и развлекателен начин."

индивидуално онлайн обучение по английски език, ниво B1

Причините, които да Ви мотивират да изучавате испански език, могат да са различни: желание да продължите образованието си в испаноговоряща страна; възможност са професионално развитие или просто за удоволствие. Каквито и да са причините, можете да бъдете сигурни, че нашите курсове ще отговорят на индивидуалните Ви нужди.

  • Курсовете ни се провеждат в групи до 8 човека;
  • Използваме модерни методи на обучение;
  • Занятията се провеждат в приятна и забавна атмосфера;
  • Преподавателите са високо квалифицирани;
  • Работим с материали на водещите издатества – Elelsa, Edinumen и Difusion;
  • Фокусираме се върху всички аспекти, необходими за овладяването на езика.

 

А1 – Nivel Inicial - Основно ниво на владеене

В това ниво ще можете да разбирате и да използвате ежедневни изрази, които се използват често. Ще можете да се представяте, както и да говорите за познати неща.

 

А2 – Nivel Inicial - Основно ниво на владеене

В това ниво можете да разбирате общи фрази и изречения. Можете да обменяте информация за често често срещани проблеми и ще знаете как да опишете събития в миналото. Ще можете да описвате заобикалящия Ви свят и непосредствените Ви нужди.

 

B1 – Nivel Intermedio - Самостоятелно ниво на владеене

Ще можете да разбирате фрази по познати теми, свързани с работното място и свободното време. Ще можете да се справяте със ситуации в ежедневния живот в чужда страна. Ще можете да описвате преживявания, събития, мечти и стремежи, както и лаконично да се аргуменирате и да описвате целите си.

 

B2 – Nivel Avanzado - Самостоятелно ниво на владеене

В това ниво ще разбирате основните идеи на сложни текстове. Ще имате непринуденост и лекота в общуването. Ще можете да се изразявате писмено и да аргументирате гледната си точка по даден въпрос.

 

C1 – Nivel Superior - Свободно ниво на владеене

Ще можете плавно, спонтанно и без усилие да изразявате мислите си. Ще използвате езика правилно както в лични, така и в професионални ситуации. Ще можете да съставяте ясни, добре структурирани изречения на сложни теми. Ще можете да демонстрирате увереност в дискусии.