Мария Йовева

"Много съм благодарна на екипа на Evrista за възможността за индивидуално обучение, според моите специфични нужди и време. Преподавателят беше отзивчив, безупречно подготвен, търпелив, най- важното - страхотен човек и истински професионалист! Методът на обучение беше интерактивен и модерен. Процесът и занятията бяха приятни и лесни, а екипа - изключително лъчезарен и добронамерен! Препоръчвам на всеки, който иска да научи много - дори и за малко време, по приятен начин! Прекрасни сте, Успех!"

индивидуално обучение по английски език, ниво C1  Advanced

Детайли за курса

  • Нива: A1-C1;
  • Продължителност: по желание на курсиста *
  • Местоположение: офис Евриста;
  • Сертификат: издава се след издържан изпит;
  • Цена: 16 лв. на учебен час.

 

При индивидуалното обучение по френски език, нашите преподаватели адаптират програмата на курса според Вашите специфични нужди и цели.

Индивидуалното обучение по френски език е отличен вариант , ако искате да учите с Вашето собствено темпо, ако имате нужда от специфична програма и желаете да постигнете максимален напредък в кратък период от време.

За усъвършенстване на знанията, натрупани до момента; за практикуването на френския език; за поддържането на нивото Ви или като допълнение към групови курсове, индивидуалните уроци дават конкретното решение, отговоряващо на Вашите потребности.

Частните уроци са подходящи както за подготовката по общ и бизнес френски, така и за сертификатни изпити.

Дните, часовете и честота на провеждане на занятията се определят от Вас!