Кристина Ценова

"Прекрасно отношение, начин на преподаване и подход. Винаги прецизни и внимателни в работата си. Влизането в учебния час е удоволствие, защото придобиваш знания по приятен и развлекателен начин."

индивидуално онлайн обучение по английски език, ниво B1

Ползата от курсовете по бизнес английски език

Бизнес английски е специализирана област в английския език, фокусирана върху специфичната тематика и лексика, които са приложими в света на бизнеса. Ако вече сте посещавали курсове по общ английски и сте постигнали определено ниво на владеене на езика,  може би е време да се замислите  за обучение по бизнес английски. Общите познания, натрупани до момента  ще са Ви от голяма полза, но сами по себе си те няма да бъдат достатъчни за да се справяте ефективно в делова среда. Програмата на курса по бизнес английски ще Ви помогне да надградите над сегашното си равнище,  добавяйки  лексика и терминология, с помощта на които по-лесно ще изградите пълноценни и продуктивни работни взаимоотношения.

 

Учебната програма на курсовете по бизнес английски включва в себе си важни елементи като:

Освен темите засягащи специфичния бизнес език, курсовете по бизнес английски отправят също така поглед към спецификите на междукултурното общуване. Последните проучвания показват, че близо 80% от международната бизнес комуникация на английски език се осъществява между лица, чийто матерен език не е английски. Нерядко това са хора или организации от различен континент, етнос и религия, а символните, ценностни и културни различия често се явяват истинско предизвикателство пред общуването.

Курсовете по бизнес английски могат да бъдат успешно комбинирани с конкретни (кратки) модули специализиран английски, в зависимост от бранша в който работите. Те ще Ви помогнат да усъвършенствате специфична за сектора лексика чрез разглеждане типични казуси от реалната бизнес среда.

Повече за курсовете по бизнес английски в Езикова Академия Евриста можете да научите тук.

Прочетете още