Кристина Ценова

"Прекрасно отношение, начин на преподаване и подход. Винаги прецизни и внимателни в работата си. Влизането в учебния час е удоволствие, защото придобиваш знания по приятен и развлекателен начин."

индивидуално онлайн обучение по английски език, ниво B1

Вечерен разговорен курс по немски език онлайн от февруари 2023г.

Включвайки се в нашите разговорни курсове по немски език онлайн, във виртуална класна стая с преподавател на живо, ще получите възможността да развиете умението си за говорене на езика, както и да използвате на практика усвоените до момента знания. Малките ни групи са с максимум 6 човека и дават възможност за оптимално участие на всеки.

Разговорните ни курсове са с програми разработени от преподавателите ни и са изцяло съобразени с нуждите на курсистите ни в конкретната група. Целта ни е усвоените в предишните нива граматика и лексика да бъдат прилагани на практика.

Курсът включва теми от ежедневното общуване, както и дава възможност да бъдат дискутирани теми, които представляват интерес за всеки конкретен участник в обучението. Целта е да можете да реализирате и да надградите умението си да говорите свободно, без езикова бариера.

През февруари стартираме нови вечерни групи по разговорен немски език, които ще се провеждат онлайн, във виртуална класна стая. Обученията са подходящи за хора с текущо ниво на владеене на езика минимум А2. Занятията ще се провеждат два пъти седмично във вторник и четвъртък или понеделник и сряда с начален час 18:30ч.

 

 

ВЕЧЕРЕН онлайн курс по разговорен НЕМСКИ език
за ниво A2-B1 или B2-C1

  • Ниво: A2 - B1  / B2 - C1
  • Дата първо занятие: за група в дните понеделник и сряда - 13.02.2023г. / за група в дните вторник и четвъртък - 14.02.2023г.
  • Дни на провеждане: вторник и четвъртък  или  понеденик и сряда
  • Час на провеждане: от 18:30ч. до 20:30ч.;
  • Продължителност: 30 учебни часа, общо 5 седмици.
  • Група: до 6 човека;
  • Място на провеждане: онлайн, виртуална класна стая с преподавател на живо;
  • Цена: 269лв с включени учебни материали

 

За записвания можете да използвате контактната ни форма  
или да ни се обадите на: +359 893 655 767

Тест за езиково нивоЗаявете курс

Прочетете още