Кристина Ценова

"Прекрасно отношение, начин на преподаване и подход. Винаги прецизни и внимателни в работата си. Влизането в учебния час е удоволствие, защото придобиваш знания по приятен и развлекателен начин."

индивидуално онлайн обучение по английски език, ниво B1

Иновативно онлайн езиково обучение, съобразено с Вашите нужди

  • В натовареното и динамично ежедневие невинаги ни остава достатъчно време да посещаваме традиционни езикови курсове в присъствена форма. За щастие развитието на технологиите в последните години откри пред нас страхотната възможност да Ви предложим ефективно решение на този често срещан проблем.
  • Представете си езиково обучение, което  можете да проведете, независимо къде се намирате в момента. От удобния диван в дома Ви, от хотелската стая, в която сте отседнали при поредната командировка, а защо не и от пейката в близкия парк. Такова обучение вече е възможно с виртуалната класна стая на нашата онлайн платформа.
  • Онлайн обучение във виртуална класна стая е също толкова ефективно, колкото тези на място, с тази разлика, че при онлайн  обучението липсва  ограничаващото изискване да присъствате физически в класната стая.

Какво представлява виртуалната класна стая 

 Все повече хора предпочитат онлайн обучението заради предимствата, които предоставя. Определено дистанционната форма на обучение е чудесна алтернатива на традиционните курсове.

ВИДЕО КОНФЕРЕНТНА ВРЪЗКА
Посредством видео конферентна връзка Вие виждате и чувате Вашия преподавател на живо, в реално време.

 

 

ИНТЕРАКТИВНА БЯЛА ДЪСКА
Дава възможност за споделяне на разнообразни учебни ресурси, чрез множество инструменти за създаване, редактиране и представяне на учебното съдържание.

 

АРХИВ
Видеозапис на учебните сесии позволява да преглеждате тяхното съдържание толкова пъти, колкото Ви е необходимо, за да преговорите и усвоите преподадения материал.

 

ИНТЕГРИРАН ЧАТ
Дава възможност да изпращате и получавате текстови съобщения през цялото времетраене на учебната сесия.

 

 

ИНТЕРФЕЙС
Лесен и интуитивен интерфейс, осигуряващ гладка и безпроблемна работа със системата за онлайн езиково обучение.

 

Предимствата на онлайн езиковото обучение

 Все повече хора предпочитат онлайн обучението заради множеството предимства, които то предоставя на своите потребители. Предимства, които го превръщат в чудесна алтернатива на традиционните езикови курсове. Ще споменем само няколко от тях:

 УСЪВЪРШЕНСТВАТЕ
своите езикови познания по иновативен и модерен способ, използван от най-утвърдените световни университети и образователни институции.

 

 СПЕСТЯВАТЕ ВРЕМЕ
защото не се налага да се придвижвате в двете посоки, да престоявате в досадни задръствания или да търсите къде да паркирате.

 

 НЕ ПРОПУСКАТЕ ЗАНЯТИЯ 
при възникване на някои от най-често срещаните непредвидени обстоятелства като спешна командировка, леко заболяване и други, които възпрепятстват физическото присъствие на място.

 

 БАЛАНСИРАТЕ 
оптимално своите лични, семейни, служебни и образователни ангажименти.

 

 ПОЛУЧАВАТЕ
24-часов, неограничен достъп до виртуалната класна стая с видеа от  проведени от Вас уроци както и множество допълнителни материали за упражнение, специално подбрани от нашите преподаватели и конкретно съобразени с Вашите образователни нужди.

 

 

За да учите онлайн с преподавател е необходимо

  • лаптоп/стационарен компютър или таблет
  • микрофон и слушалки
  • добра интернет връзка

 

Изпратете запитване