Мария Йовева

"Много съм благодарна на екипа на Evrista за възможността за индивидуално обучение, според моите специфични нужди и време. Преподавателят беше отзивчив, безупречно подготвен, търпелив, най- важното - страхотен човек и истински професионалист! Методът на обучение беше интерактивен и модерен. Процесът и занятията бяха приятни и лесни, а екипа - изключително лъчезарен и добронамерен! Препоръчвам на всеки, който иска да научи много - дори и за малко време, по приятен начин! Прекрасни сте, Успех!"

индивидуално обучение по английски език, ниво C1  Advanced

Детайли за обучението

  • Нива: Starter - C1 Advanced;
  • Продължителност: по желание на курсиста*
    Минималният брой часове е 20 уч.ч.
  • Място на провеждане: офис Евриста;
  • Сертификат: издава се след издържан изпит;
  • Цена:  30 лв. на 1 уч.час.

 

Китайският език е един от най-значимите световни езици. Неговата общоприета говорима форма е така наречения стандартен мандарин - езикът, говорен от най-много хора в света и признат за един от шестте официални езика на ООН. Постоянното нарастване на населението на Китай  и бурното развитие на неговата икономика превърнаха страната в глобален политически и икономически фактор,  а хората владеещи мандарин стават все по-търсени на пазара на труда.
Курсовете по китайски език, които Езикова Академия Евриста организира, ще Ви помогнат да приемете предизвикателството да изучавате един от най-атрактивните световни езици и да навлезете в света на неговата завладяваща писменост.

 

 Индивидуално обучение по китайски език

Информация: