Кристина Ценова

"Прекрасно отношение, начин на преподаване и подход. Винаги прецизни и внимателни в работата си. Влизането в учебния час е удоволствие, защото придобиваш знания по приятен и развлекателен начин."

индивидуално онлайн обучение по английски език, ниво B1

Благодарение  на своята специализирана платформа,  Езикова Академия Евриста предоставя на своите курсисти възможността да изучават испански език онлайн. За да се възползвате от удобството на онлайн обучението е необходимо единствено да си осигурите компютър и слушалки, както и надеждна интернет връзка. Избирайки да учите испански език онлайн Вие получавате:

  • Жива връзка преподавател-ученик в реално време, във виртуална класна стая, осигуряваща всички необходими условия и приложения за пълноценен и ползотворен учебен процес.
  • Интерактивна бяла дъска, инструменти за свободно споделяне на видео и аудиофайлове.
  • Неограничен, денонощен достъп до онлайн платформата и видеозаписи на всички проведени учебни занятия.
  • Свобода да избирате кога да бъде вашия урок по испански език, без значение дали се намирате у дома, в офиса, в командировка или на почивка. Без ангажиращото изискване да присъствате в учебната залата, както е при традиционните езикови обучения.

Онлайн курсовете по испански език стават все по-предпочитани заради доказаните предимства на онлайн обучението.   Ако искате да бъдете в крак с най-новите тенденции в образованието, ако искате да сте гъвкави, да не губите време в транспорт и да оптимизирате по-добре своето време, заявете своя онлайн курс по испански език.

 

Виртуална класна стаяЗаявка за пробен час Тест за определяне на ниво Запитване за обучение