Мария Йовева

"Много съм благодарна на екипа на Evrista за възможността за индивидуално обучение, според моите специфични нужди и време. Преподавателят беше отзивчив, безупречно подготвен, търпелив, най- важното - страхотен човек и истински професионалист! Методът на обучение беше интерактивен и модерен. Процесът и занятията бяха приятни и лесни, а екипа - изключително лъчезарен и добронамерен! Препоръчвам на всеки, който иска да научи много - дори и за малко време, по приятен начин! Прекрасни сте, Успех!"

индивидуално обучение по английски език, ниво C1  Advanced

Благодарение  на своята специализирана платформа,  Езикова Академия Евриста предоставя на своите курсисти възможността да изучават испански език онлайн. За да се възползвате от удобството на онлайн обучението е необходимо единствено да си осигурите компютър и слушалки, както и надеждна интернет връзка. Избирайки да учите испански език онлайн Вие получавате:

  • Жива връзка преподавател-ученик в реално време, във виртуална класна стая, осигуряваща всички необходими условия и приложения за пълноценен и ползотворен учебен процес.
  • Интерактивна бяла дъска, инструменти за свободно споделяне на видео и аудиофайлове.
  • Неограничен, денонощен достъп до онлайн платформата и видеозаписи на всички проведени учебни занятия.
  • Свобода да избирате кога да бъде вашия урок по испански език, без значение дали се намирате у дома, в офиса, в командировка или на почивка. Без ангажиращото изискване да присъствате в учебната залата, както е при традиционните езикови обучения.

Онлайн курсовете по испански език стават все по-предпочитани заради доказаните предимства на онлайн обучението.   Ако искате да бъдете в крак с най-новите тенденции в образованието, ако искате да сте гъвкави, да не губите време в транспорт и да оптимизирате по-добре своето време, заявете своя онлайн курс по испански език.

 

Виртуална класна стаяЗаявка за пробен час Тест за определяне на ниво Запитване за обучение