Мария Йовева

"Много съм благодарна на екипа на Evrista за възможността за индивидуално обучение, според моите специфични нужди и време. Преподавателят беше отзивчив, безупречно подготвен, търпелив, най- важното - страхотен човек и истински професионалист! Методът на обучение беше интерактивен и модерен. Процесът и занятията бяха приятни и лесни, а екипа - изключително лъчезарен и добронамерен! Препоръчвам на всеки, който иска да научи много - дори и за малко време, по приятен начин! Прекрасни сте, Успех!"

индивидуално обучение по английски език, ниво C1  Advanced

Италиански език

Италианският език е признат за един от най-мелодичните говорими езици в света. Редица изследвания показват, че сред хората, които искат да учат чужд език просто за удоволствие, италианският е един от най-предпочитаните.

Запазил в най-голяма степен сходството си с латинския език, италианският носи със себе си една вечна асоциация за история, изкуство и култура, за слънце и прекрасна храна.

Като една от най-развитите икономики, Италия е световен лидер в редица отрасли като архитектура, мода, дизайн и кулинария. Ако искате да работите в някоя от тези сфери, или вече изграждате своята кариера там, владеенето на италиански език би било от неоценима полза за Вас.

Заповядайте при нас, ако искате да усвоите този наистина прекрасен и романтичен език!