Мария Йовева

"Много съм благодарна на екипа на Evrista за възможността за индивидуално обучение, според моите специфични нужди и време. Преподавателят беше отзивчив, безупречно подготвен, търпелив, най- важното - страхотен човек и истински професионалист! Методът на обучение беше интерактивен и модерен. Процесът и занятията бяха приятни и лесни, а екипа - изключително лъчезарен и добронамерен! Препоръчвам на всеки, който иска да научи много - дори и за малко време, по приятен начин! Прекрасни сте, Успех!"

индивидуално обучение по английски език, ниво C1  Advanced

Онлайн курс по италиански език е още един вариант да изучавате любимия език.
Развитието на технологиите вече Ви дава възможност да правите това, без задължително да присъствате на място, в класната стая. Нашата платформа за онлайн обучение ще Ви осигури виртуална класна стая, с помощта на която получавате:

  • Жива връзка в реално време между Вас и Вашия преподавател, както и множество полезни инструменти и приложения за споделяне на текстови, аудио и видео файлове.
  • 24 часов достъп до платформата за онлайн обучение, където можете да разглеждате видеозапис на проведените уроци и да упражнявате наученото в тях.
  • Възможност да оптимизирате по-добре своето ангажименти,без да губите време и средства за своето придвидижване в натовареното ежедневие.
  • Предимството да изберете кога и откъде да проведете своя онлайн урок по италиански език, без никакви ограничения за времето и мястото. Необходима Ви е само качествена интернет връзка, компютър и слушалки с микрофон.

Все повече хора вече предпочитат онлайн езиковите обучения във виртуална класна стая, заради многобройните предимства и улесненията, които те предоставят на обучаващите се. Ако искате да сте свободни, гъвкави и иновативни, заявете още сега своя онлайн курс по италиански език.

 

Виртуална класна стаяЗаявка за пробен час Тест за определяне на ниво Запитване за обучение