Кристина Ценова

"Прекрасно отношение, начин на преподаване и подход. Винаги прецизни и внимателни в работата си. Влизането в учебния час е удоволствие, защото придобиваш знания по приятен и развлекателен начин."

индивидуално онлайн обучение по английски език, ниво B1

Aнглийски език за детегледачки

 

Детайли за английски език за детегледачки

  • Ниво:  A1 Elementary - B1 Intermediate
  • Формат: индивидуално обучение;
  • Продължителност: 50 учебни часа;
  • Място на провеждане: в офис Евриста или дистанционно онлайн обучение с преподавател на живо.

 

Работа като детегледачки

Професията „детегледачка“ е една от професиите с най-бързо нарастващо търсене, особено в развитите западни общества. Детегледачките най-често работят в частни домове и се грижат за децата на своя работодател. Обикновено те са отговорни за всички аспекти около грижите и възпитанието на подопечните им деца. Задълженията на детегледачките са най-различни и варират в зависимост от броя и възрастта на децата..

За да можете да бъдете по-конкурентноспособни, търсейки работа извън България, подготовката Ви по английски език е от изключително значение.Голяма част от обявите за работа са с изискване относно езика, което съответно се отразява положително и на дохода, който бихте получавали.

Курс английски език за детегледачки

  • Обучението по английски език е практически насочено, с акцент върху изграждане на Вашите разговорни умения.

  • Курсът ще Ви осигури увереност при ежедневната комуникация на английски език.

  • Програмата на курса е специално разработена и насочена към хора, които трябва да проговорят езика в кратки срокове.

Програма на обучението

  • В програмата на обучението са застъпени теми пряко свързани с ежедневието на детегледачките – от намирането на работа, през настаняването в семейстовото, до ежедневните грижи около възпитанието на децата и изграждане на пълноценни взаимоотношения с тях. По време на обучението ше бъде засегната и темата за преодоляване на културните различия, проявяващи се в процеса на общуване.

Провеждане на обучението

  • Обучението може да се провежда на място, в някой от офисите ни или онлайн, във виртуална класна стая на живо с преподавател. Повече информация за дистанционното обучение можете да видите тук.

 

Ако желаете да получите повече информация за обучението по „Английски език за детегледачки“, можете да се свържете с нас

Тест за определяне на ниво Заявете курс