Кристина Ценова

"Прекрасно отношение, начин на преподаване и подход. Винаги прецизни и внимателни в работата си. Влизането в учебния час е удоволствие, защото придобиваш знания по приятен и развлекателен начин."

индивидуално онлайн обучение по английски език, ниво B1

Онлайн курс по английски език в Езикова Академия Евриста

Онлайн курс по английски език е отличен алтернативен вариант да изучавате езика  в случай, че Вашето ежедневие е устроено и организирано по начин, който не позволява да посещавате курсове на място. В последните години онлайн езиковите обучения предизвикват все по-голям интерес и главната причина за това са удобствата и улесненията, които те предоставят на обучаващия се. Учейки онлайн, Вие можете да правите това в уютната обстановка на собствения си дом, без да се налага да изразходвате време и средства да посещавате учебните центрове или местата, където се провеждат присъствени обучения.

 

Как протичат занятията при онлайн обученията?

Онлайн курса по английски език се провежда в реално време, посредством виртуална класна стая, която осигурява визуална и звукова връзка между преподавател и курсист. Единственото, от което се нуждаете, е компютър и слушалки, плюс надеждна интернет връзка. Съвременните образователни онлайн платформи притежават множество функционалности, които Ви дават 24 часов, неограничен достъп до най-разнообразни учебни материали, тестове, аудио файлове и видеа.

Какво представлява виртуалната класна стая?

Виртуалната класна стая позволява учебните занятията да се записват, а Вие да ги възпроизвеждате отново, за да преговорите и затвърдите материала от Вашия онлайн курс. Тази опция е особено полезна в случаите, когато се обучавате в групова форма и се налага да пропуснете някое от заниманията. Тогава, в удобно за Вас време, Вие можете да възпроизведето видето и да наваксате пропуснатия учебен материал.

Езикова Академия Евриста е една от все още малкото езикови академии, които предлагат онлайн курс по английски език във виртуална класна стая, осигуряваща всички необходими функционалности за пълноценно езиково обучение от разстояние.

Ако искате да се възползвате от улесненията и удобствата, които съвременните технолигии предоставят, заявете своя онлайн курс по английски език в Езикова Академия Евриста.

 

Виртуална класна стаяЗаявка за пробен час Тест за определяне на ниво Запитване за обучение

Прочетете още